Overnatting

I Herand er det så mange aktivitetar at du gjerne må bruka fleire dagar for å få mest mogeleg med deg. Eller kanskje du ynskjer å nyta den fredelege atmosfæren i denne vesle bygda litt lengre enn ein dag?  Her kan du finna fleire overnattingstilbod.

 
Herand Gjestehamn

Lun og triveleg gjestehamn med plass til fleire båtar. Serviceanlegg med dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel m.m.

Bakketun Overnatting i Herand

Feriehus og leilegheiter i eit triveleg gardsmiljø. Nydeleg utsyn over Hardangerfjorden og flott fellesområde på tunet med grillplass, leikeplass og hage.

Kramsjø

Kramsjø ligg like i sjøkanten og tilbyr overnatting i hovudhus, naust og rom med fantastisk atmosfære fra 1800 tallet. Veleigna for grupper.

Vassel Gård, Herand, hytter og camping

Vassel Gård ligg idyllisk til ved Herandsvatnet. Her kan du leige hytter av forskjellig storleik som er vakkert integrert i det frodige kulturlandskapet.

Rom & Harmonium

Midt i bygda, midt i naturen!. Nyt sjøen, fjellet eller ro og fred. Ta ei vandring på kulturstien, kanskje verdast vakraste sti! Ha oss som base for utflukter i Hardanger eller til Trolltunga. 

Velkommen til vakre Herand!

Herandsholmen

Herandsholmen er et gammelt Handels- Gjestgiver-og Tingsted som ligger idyllisk til ved sjøen på en bilfri holme 2 min. fra fastlandet.